Skip to main content

Totul despre sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura

Ai in plan sa iti construiesti o casa in perioada urmatoare? Asa cum ati observat deja probabil, tot mai multi oameni din mediul urban isi doresc sa faca trecerea de la apartamentul de bloc la o casa pe pamant. Mai mult aer curat, mai multa liniste, propria gradina … ce sa mai, exista o intreaga serie de avantaje cu care vine la pachet o casa pe pamant. Vreau astazi sa va dau un sfat in cazul in care planuiti ridicarea unei case in viitorul apropiat. Va recomand cu tarie sa apelati la un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura, un sistem care va va feri de multe probleme si care va va ajuta sa aveti aer curat permanent in casa!

            De ce sa montam in casa un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura

Desigur, este o intrebare cat se poate de pertinenta pe care este normal sa va o puneti. Stiti perioadele acelea cand umiditatea din casa ajunge la un nivel ridicat? Sau perioadele in care condensul este si el mereu prezent? Toate aceste probleme pot duce la igrasie, o problema cu care chiar nu ai vrea sa ai de a face. Mai ales daca tocmai ce te-ai mutat in noua ta casa!

Uniflexplus este un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura pus la dispozitie de cei de la Termice.ro. Uniflexplus este unul dintre cele mai cautate sisteme de acest gen, acumuland pana acum foarte multe laude de la cei care au apelat la el. Uniflexplus este un sistem nou si inovativ care distribuie ventilatia pe conducte cu diametru mic. Sistemul poate fi montat in orice fel de cladire, incepand de la case pe pamant si pana la apartamente si birouri. Montarea conductelor este usoara si rapida, nefiind nevoie de instrumente speciale. Cu toate astea, este recomandat sa existe un plan inainte de a trece la actiune!

In cazul celor mai multe case, in care locuiesc de la doua pana la patru persoane, este nevoie de un sistem Uniflexplus cu conducte cu diametru de 63 de mm. Intreg sistemul poate fi realizat folosind doar doua colectoare, unul pentru extractie si unul pentru alimentarea cu aer. Investitia nu este una foarte mare, mai ales ca dupa aceea nu va mai fi nevoie de nicio cheltuiala.

Daca tot am ajuns la recomandari pentru case, as vrea sa va spun si despre sistemele de pompe de caldura. Aceste sisteme geotermale de climatizare au la baza energia termala naturala a pamantului, dovedindu-se intr-un final extrem de economicoase. Cu o cantitate foarte scazuta de energie electrica, aceste sisteme va pot incalzi sau raci fara probleme camerele. Si in acest caz, aceste sisteme geotermale pot fi instalate in orice fel de case sau cladiri. Daca aveti nevoie de boilere, puffere, incalzire in pardoseala, pompe de caldura, sau sisteme de panouri solare, apelați cu încredere la Termice.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *