Skip to main content

Stresul, boala secolului XXI. Ce remedii naturale avem la dispozitie?

Stresul a devenit odata cu trecerea timpului una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta oamenii. Orele de munca sunt din ce in ce mai multe, responsabilitatile mai mari … toate astea ducand la un stres din ce in ce mai mare pe capul unora dintre noi. E usor sa spunem ca e nevoie doar de putina relaxare pentru a scapa de stres, insa acea relaxare nu da rezultate in cazul tuturor. Un remediu natural foarte bun care ajuta la ameliorarea stresului este Stresclin Complex, un supliment alimentar natural adus in Romania de magazinul online bioo.ro.

Stresclin Complex, un remediu natural pentru anxietate si stres

Stresclin Complex este descris ca un supliment care contribuie la ameliorarea starilor de anxietate si chiar si a epilepsiei. Datorita plantelor medicinale care se regasesc in compozitia sa, Stresclin Complex poate contribui si la relaxarea generala a organismului nostru. Acest produs este recomandat in mod special persoanelor care prezinta stari depresive, letargie la nivel mental sau instabilitate din punct de vedere emotional. Nu in ultimul rand, Stresclin Complex poate fi de folos si in cazul in care se doreste o functionare mai buna a memoriei. Bineinteles, acest produs ajuta si la stimularea intregului organism.

Printre ingredienete active pe care le regasim in compozitia Stresclin Complex se numara si extractul de Nardostachys Jatamansy, un tonic nervos natural al creierului si un stimulator de memorie. Este o planta care a fost folosita inca de acum cateva mii de ani, care ajuta la calmarea organismului. Pe langa contributia la o functionare mai buna a memoriei, aceasta planta creste protectia asupra inimii, intareste sistemul nervos si prezinta beneficii antidepresive.

Un alt produs natural ceva mai complex care poate ajuta in aceste situatii este si Neuro Optimizer, un produs care contine ingrediente care ajuta la buna functionare a sistemului nervos si a functiilor cerebrale. De asemenea, acest Neuro Optimizer mentine un echilibru osmotic, facilitand si metabolizarea acizilor grasi. Nu in ultimul rand, ajuta la cresterea cantitatii de glucoza cerebrala si la regenerarea si cresterea neuronala.

In componenta Neuro Optimizer vom regasi un mix format din cinci elemente: L-glutamina, taurina, CDP Colina, acid alfa-lipoic si Cytidine 5. Ultimul dintre acestea este o substanta chimica care poate contribui la sanatatea generala la nivelul creierului, in timp ce primul ingreditent mentionat mai devreme este un aminoacid care este responsabil de imbunatatirea starii de spirit. Taurina sustine neurotransmitorii si fluxul sanguin, in timp ce acidul alfa-lipoic neutralizeaza radicalii liberi si transforma glucoza in sange. In cele din urma, CDP Colina este acel ingredient care ajuta la stimularea memoriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *