Skip to main content

PrettyBox.ro te ajuta sa te machiezi acasa!

Tendințele din 2019 merg spre un machiaj natural pe timpul zilei! Fii în pas cu moda și învață să realizezi un machiaj natural !Trebuie să arătăm bine zi de zi, la birou, pe stradă, la plimbare. Asta nu înseamnă că ne împopoțonăm până în gât și punem pe noi tot ce găsim prin casă sau că ne machiem cu toate produsele pe care le avem la îndemână.

Și în 2019 se menține în top folosirea unui machiaj natural pe timpul zilei. Bineînțeles că nu ai cum să mergi zi de zi la make-up artist pentru a te răsfăța.Învață să realizezi unul tu singură la tine acasă pentru a întoarce capete pe stradă, dar nu în sensul rău.Poți întoarce multe priviri și dacă machiajul tău de zi este unul de bal mascat.

Care sunt tendințele în 2019 în materie de make-up?

În 2019 în sfârșit dispar exagerările în materie de volum, un machiaj natural venind în completarea înfățișării naturale. Schimbarea fizionomiei prin machiaj nu se mai permite în crearea unui machiaj natural la modă în 2019. Combinația dintre texturile cremoase și cele prăfoase sau dintre luminozitate și umbre, trebuie realizată păstrând un echilibru perfect.

Citeste acum intreg articolul pe PrettyBox.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *