Skip to main content

Micuta Turista, o adevarata calatoare la doar un an si jumatate

Dragi mamici si tatici, s-a intamplat vreodata sa amanati o vacanta sau o excursie de cateva zile doar din cauza bebelusului sau copilului prea mic? Eu deja am auzit de prea multe ori cazuri in care parintii nu au mai plecat in excursii chiar si de sfarsit de saptamana din cauza faptului ca se temeau sa plece la drum alaturi de un copil prea mic. Maria de la www.micuta-turista.com este un exemplu perfect in acest sens, bifand deja pana acum mai multe excursii decat avem chiar si unii dintre noi, adultii. Ce am uitat sa va spun este ca Maria nu a implinit inca nici macar un an si jumatate, fiind nascuta in luna martie a anului trecut.

Maria are marele noroc de a fiica unor parinti mari amatori ai calatoriilor. Si unde mai pui ca nici macar nu se tem sa plece in vacanta alaturi de un copil atat de mic. Parintii ei cred ca nu ar fi deloc o idee prea inspirata ca Maria sa creasca intr-un bol de cristal, drept pentru care nu o feresc deloc de la astfel de escapade in afara orasului. Mama Mariei o include si pe ea in toate activitatile pe care le desfasoara, fie ca este vorba despre o iesire in oras sau despre o zi la birou.

Micuta Turista, pe litoral la doar trei saptamani de la nastere

Ei bine, da, parintii Mariei nu au asteptat nici macar pana la varsta de o luna pentru a pleca alaturi de ea intr-o escapada la mare. Au profitat de asta pentru a o duce pe Maria si la bunicii ei, acestia locuind in Constanta. Si in felul acesta, Maria s-a obisnuit inca din prima luna de viata cu schimbarile de peisaj si cu drumurile cu masina! Si se pare ca i-a si placut, fiindca nici pana in ziua de astazi nu a schitat vreun gest pentru a semnala ca nu ii place sa se plimbe.

Micuta Turista s-a mai tot plimbat de atunci si pana acum, avand deja bifate cateva excursii la mare si la munte. In urma cu doar cateva saptamani, cu ocazia zilei copilului de 1 iunie, Micuta Turista a fost sa viziteze Castelul Bran. Si nu a fost doar intr-o excursie de o zi, parintii ei alegand sa doarma acolo pentru doua nopti.

Cum si eu iubesc calatoriile la nebunie, nu pot sa spun decat ca povestea pe care ne-o relateaza pe blog Micuta Turista m-a incantat fara doar si poate. Ce nu as fi dat ca si eu sa ma fi plimbat atat de mult cand inca eram copil! Dar nu-i nimic, recuperez acum tot ce am pierdut in acea vreme. In orice caz, Micuta Turista este un exemplu atat pentru mine, cat si pentru oricine altcineva caruia ii este teama sa plece in calatorii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *