Skip to main content

HealthyPeople.ro te ajuta sa iti mentii sistemul imunitar

Odată cu apropierea sezonului rece, multe persoane vorbesc despre un sistem imunitar scăzut.  Află cum îți poți îmbunătăți funcțiile organismului!

Răcelile şi virozele sunt cele care ne îngrijorează şi ne fac să ne gândim la a ne întări sistemul imunitar.  Câţi dintre noi suntem conştienţi de faptul că un sistem imunitar slab poate conduce chiar la boli care pun viaţa în pericol?

Patrick Holford, unul dintre cei mai cunoscuţi nutriţionişti din Marea Britanie. În cartea Întăreşte-ţi sistemul imunitar, se scoat în evidenţă câteva statistici alarmante legate de numărul deceselor cauzate de bolile infecţioase.

Spre exemplu, în urma unei analize a mortalităţii din Statele Unite ale Americii, între anii 1980 şi 1992, s-a descoperit o creştere îngrijorătoare cu 58% a numărului deceselor cauzate de boli infecţioase.

Iată, aşadar, cum un sistem imunitar scăzut nu provoacă doar alergii, răceli şi accese de gripă (destul de periculoase şi acestea). Acesta poate duce la boli grave cauzatoare de moarte.

Aceste statistici îngrijorătoare au scopul de a dezvolta în fiecare dintre noi conştiinţa conform căreia un sistem imunitar întărit ajută la a avea un stil de viaţă sănătos. Acest lucru ne ţine departe de boli, și nme ajută să arătăm mai bine şi să trăim mai mult.

Citeste tot articolul pe HealthyPeople.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *