Skip to main content

Epilare definitiva- procedeu inegalabil si rezultate unice

Beneficiati de procedeul de epilare definitiva Craiova si bucurati-va de o piele moale si catifelata pentru cat mai mult timp. Parul in exces nu este deloc dorit nici de catre femei dar nici de catre barbati. Acesta reprezinta un cosmar de care nimeni nu vrea sa isi aduca aminte. Fie ca este vorba despre firele nedorite de pe picioare, din zona inghinala sau de la axila de pe fata sau de pe spate, acestea se indeparteaza mult mai rapid decat va asteptati. 

Intr-o lume in care tehnologia este extrem de avansata iar laserul face minuni, aveti la dispozitie posibilitatea de a va epila definitiv, fara nici un pic de durere. Daca sunteti sceptici la inceput este momentul sa va convingeti ca acesta este purul adevar. Veniti cu incredere la cel mai bun salon de infrumusetare si simtiti-va rasfatati. Redescoperiti acea piele catifelata si neteda pe care oricine si-o doreste. 

Echipa de profesionisti foloseste doar aparatura de ultima generatie, astfel ca absolut totul este posibil. Acest laser performant foloseste un sistem de flash-uri directionate de lumina, care sunt transformate rapid in energie si sunt imediat absorbite de catre pigmentul din firul de par. Acest procedeu este absolut impresionant. Cu ajutorul laserului se indeparteaza sute de fire de par in acelasi timp si nu sunt afectate tesuturile in nici un fel. 

Merita sa apelati la epilare definitiva cu laser pentru ca acesta poate fi utilizat pentru orice tip de par si pentru orice ten. Fie ca sunteti roscata , blonda sau bruneta rezultatele sunt la fel de evidente. 

Accesati site-ul online www.maracontoracademy.ro si convingeti-va ca acesta este tratamentul cel mai adecvat, in toate cazurile de piele. Cea mai mare bucurie este aceea ca efectele adverse sunt total inexistente. 

Gratie echipamentelor profesionale si profesionalismului celot care le folosesc epilarea definitiva lasa urme de durere si disconfort. Vechile metode de epilare nu erau deloc confortabile. Specialistii de la salon va garanteaza ca o sa va simtiti relaxati pe tot parcursul procedeului vcare dureaza doar cateva minute. Repetati sedintele in mod regulat si veti obtine rezultate spectaculoase. 

La Mara Contor Academy sunteti asteptati de catre un personal amabil si bine instruit. Impreuna cu acesti specialisti veti putea stabili un plan personalizat de tratament. Vei avea nevoie de mai multe sedinte de epilare cu laser, pentru ca aparatul actioneaza doar asupra firelor de par deja crescute in exteriorul pielii. Este nevoie de minim 6 sedinte pentru a trata si foliculii pasivi. 

De indata ce eficacitatea acestui laser este demonstrata rata de succes atinge cote maxime. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *