Skip to main content

Ce rol are si la ce ne ajuta o folie stretch?

In urma cu ceva timp am primit un telefon de la un prieten care ma intreba daca nu cumva am pe acasa o folie stretch. Desi nici macar nu stiam ce este mai exact o folie stretch, i-am raspuns rapid ca nu. Ma gandeam ca aceasta folie stretch este folosita mai mult in constructii, insa nu stiam exact la ce ajuta si cum trebuie folosita. De curiozitate, am inceput sa caut mai multe informatii despre aceasta folie stretch, si in felul acesta am dat peste cei de la CTL Ambalaje. Citind despre ei, am aflat ca sunt un producator de astfel de produse de ambalare foarte respectat pe piata, clientii lor fiind foarte multumiti de produsele pe care le-au cumparat.

Citind mai multe informatii despre rolul pe care il are aceasta folie stretch, mi-am dat seama imediat de ce are nevoie prietenul meu de ea. Abia ce imi povestise ca trebuie sa mute tot felul de lucruri acasa de la biroul lui de la munca. Si, da, o folie stretch se poate dovedi extrem de utila intr-o astfel de situatie! Si asta din simplul motiv ca o folie stretch are ca obiectiv pastrarea si transportarea in deplina siguranta a marfurilor noastre.

            O folie stretch ne poate pastra in siguranta produsele in timpul transportului

Chiar daca nu aveam nevoie la acel moment de o astfel de folie stretch, am continuat sa caut detalii despre ea. Astfel, am aflat ca o folie stretch mai are rolul de a proteja marfurile de umezeala si de socuri mecanice. De asemenea, foliile stretch sunt rezistente atat la rupere, cat si la perforare. Utilizarea lor poate ajuta la stabiltatea paletilor si a ambalajelor. Nu in ultimul rand, o folie stretch poate protaja produsele alimentare si non-alimentare pe timpul depozitarii. Ce sa mai, un adevarat ajutor pentru noi toti!

Daca stiti ca aveti nevoie de astfel de folii stretch, trebuie sa stiti ca puteti alege fie intre unele manuale, fie intre unele automate. In functie de paletii pe care ii avem de transportat, ne putem indrepta atentia catre o folie stretch pentru paleti uniformi, usor uniformi sau total neuniformi. De asemenea, exista o folie stretch speciala si pentru paletii care au greutate mai mare de 500 de kilograme.

Dupa ce am aflat toate aceste informatii, mi-am spus ca trebuie sa ma uit la cei de la CTL Ambalaje si dupa o banda adeziva de calitate, aceasta fiindu-mi si mie de ajutor. Banda adeziva poate ajuta la lipirea si securizarea unor ambalaje si produse. Se poate alege intre o banda adeziva de uz general si una speciala pentru ambalarea produselor alimentare si de mare aderenta. Dupa tipul adezivului folosit, banda adeziva poate fi de mai multe feluri: hot melt, acrilic sau solvent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *