Skip to main content

Cauti un implant dentar in Bucuresti?Afla acum beneficiile exceptionale


Pierderea unui dinte afecteaza in mod negativ sanatatea organismului de aceea ar trebui sa va indreptati toata atentia catre un implant dentar Bucuresti. Optand pentru un tratament de reconstructie dentara alaturi de o echipa medicale specializata cu o vasta experienta in domeniu veti avea garantia reusitei si increderea totala ca veti obtine reultatele dorite si veti indeparta orice risc inca de la inceput.

Implantul dentar este singura solutie de tratament ce inlocuieste un dinte lipsa fiind procedeul ideal care reda functionalitatea dintilor in proportie de 99%. Acesta va ofera si o estetica natural a dintelui, astfel incat este greu de spus daca dintele a fost inlocuit sau nu. In plus, rata de succes a tratamentului cu implant dentar este deosebit de mare de aceea merita sa aveti incredere in acest tratament care va aduce nenumarate beneficii pe termen lung.

Alegeti implant dentar Bucuresti si imbunatatiti-va calitatea vietii in mod evident zambind liber si mancand fara nici o grija. Acesta are un impact major pozitiv asupra aspectului fetei, fiind tratamentul cel mai solicitat la nivel mondial, dat fiind faptul ca numarul pacientilor care opteaza pentru implantul dentar este in continua crestre. Dr Arsistide si-a castigat un loc de cinste pe piata de profil datorita profesionalismului de care da dovada si serviciilor moderne de medicina dentara oferite.  Accesand site-ul online https://draristide.ro puteti sa aflati chiar acum toate informatiile necesare de care aveti nevoie.

Procedeul propriu zis de implant dentar Bucuresti presupune 3 elemente de baza, si-anume surubul, bontul si coroana. Surubul va fi inserat in os actionand ca o radacina  artificiala a dintelui, iar baza ce sustine dintii artificiali poarta denumirea de coroana. In cele din urma, bontul reprezinta elementul de legatura dintre surub si coroana dentara. Aceasta coroana este de fapt dintele artificial, ce se realizeaa cu pricepere si mare grija la detalii a se integra perfect ca forma, culoare si estetica cu dintii naturali ai pacientilor.

Beneficiile unui implant dentar Bucuresti sunt deosebit de numeroase, si se remarca prin rezistenta precizie si maxima eficienta. Avantajul suprem consta in faptul ca implantul arata exact ca si dintele natural si se afla in armonie perfecta cu propria infatisare.

Mai mult decat atat, s-a constatat faptul ca are efect de intinerire a fetei redand in totalitate functionalitatea dintelui. Cu ajutorul tehnologiilor digitale de diagnostic si tratament, rata de esec este aproape inexistenta, ceea ce intareste ideea ca ati luat cea mai buna decizie. Fiind realizat din materiale de inalta calitate, ce sunt compatibile cu organismul uman, aveti garantie deplina pe viata pentru ca dintii nu isi vor pierde din functionalitate nici peste multi ani. Intregul procedeu se realizeaza rapid prin intermediul solutiilor inovatoare bio-estetice si tehnologiilor digitale astfel incat in maxim 24 de ore puteti avea din nou un zambet frumos si dinti sanatosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *